Mitsubishi Motors NK Surf

Exventure produceerde in 2019 de NK Surftour voor de HSA (Holland Surfing Association)

Tijdens de NK Surftour zijn er twee wedstrijden georganiseerd in Nederland. De beste 16 van deze wedstrijden mochten mee naar Frankrijk om te bepalen wie de beste zijn.

Voor meer informatie kijk op:
www.nksurftour.nl 

Buff MTB Beachrace hvh- Den Helder

Als start van het Mountainbike strandseizoen staat altijd de mooiste strandrace van allemaal op het programma. Exventure Organiseeert sinds 2018 de Buff MTB Beachrace Hvh- Den Helder. Waarbij de deelnemers 135 km langs de Nederlandse kust afleggen.

Unox Nieuwjaarsduik

Exventure is op vele manieren verbonden met de nieuwjaarsduik. Exventure organiseert vooraf altijd de jaarlijks bijeenkomst voor alle organisatoren van alle duiken in heel Nederland. Daarnaast doet Exventure de distributie van alle soepen, mutsen en promotiematerialen naar alle inmiddels meer dan 100 duiken door Nederland. Voor de duik in scheveningen verleent Exventure logistieke en organisatorische ondersteuning met de voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van de nieuwjaarsduik.

Voor meer informatie kijk op:
www.unox.nl 

MTB Beachrace

Exventure organiseert sinds 2010 een mountainbike strandrace. De start en Finish bevinden zich op de boulevard van Noordwijk. Van Noordwijk wordt gereden naar Ijmuiden. In Ijmuiden keren de deelnemers en rijden weer terug naar Noordwijk. De strandrace is 52 km lang en daarmee een van de langere strandraces in Nederland.

Voor meer informatie kijk op:
www.mtbbeachrace.nl

NK Kiteboard Freestyle

Exventure organiseert al sinds 2004 het officiele Nederlands Kampioenschap Kiteboarden Freestyle. Tijdens dit event komen de beste Nederlandse Freestyle Kiteboarders in actie. De Nederlandse Kiteboarders domineren ook de internationale freestyle ranglijsten. Met voormalig wereldkampioen Kevin Langeree (2009) en huidig Wereldkampioen Youri Zoon (2011, 2012) is het Nederlands Kampioenschap een topsport evenement van het hoogste niveau.

Voor meer informatie kijk op:
www.daciankkitesurf.nl

NK Windsurfen

Met het NK windsurfen is het in 2002 voor Exventure allemaal begonnen. Na een aantal jaar het evenement niet meer georganiseerd te hebben is de organisatie van het NK windsurfen sinds 2008 weer in handen van Exventure. Onder auspiciën van het watersportverbond wordt ieder jaar een serie van 5 wedstrijden verspreid door Nederland georganiseerd. Hier worden diverse klassementen van bijgehouden en de uiteindelijke winnaars worden gekroond tot de nieuwe Nederlandse Kampioenen.

Voor meer informatie kijk op:
www.nkwindsurf.nl

Sampling

Exventure heeft een grote poule van enthousiaste zelfstandigen en studenten die flexibel ingezet kunnen worden. Exventure verzorgt voor diverse merken sample acties. Exventure zal ervoor zorgen dat het evenement en de mensen die wij leveren goed bij elkaar passen. Op die manier kan het publiek op een natuurlijke en ongedwonge wijze benaderd worden. Ook kan Exventure meedenken in het voortraject over de keuze op welke wijze er samples uitgedeeld zullen worden en op welke locatie/ evenement.

Wakeboard Worldcup

Exventure heeft in 2010, 2011 en 2012 een stop van de WWA georganiseerd. Dit is een mondiale wakeboard/ wakeskatetour. Protest heeft de Tour naar Nederland gehaald en Exventure ingeschakeld voor de organisatie hiervan. De Protest Cable Call was een totaal evenement met wedstrijden, lifestyle en optredens. De Protest Cable Call is het grootste wakeboard/ wakeskate evenement dat in Nederland georganiseerd is.

 

 

Voor meer informatie kijk op:
www.protestcablecall.com

Cycling Zandvoort

Tijdens Cycling Zandvoort zal Exventure de organisatie en de wedstrijdleiding van de 24 uurs race opzich nemen. Door ons netwerk in de wielersport en de ervaring met de organisatie van de 24kika is Exventure de meest geschikte kandidaat voor het Circuit Park Zandvoort om hen te ondersteunen op dit evenement.

 

Voor meer informatie kijk op:
www.cyclingzandvoort.nl

Sportmarketing

Sportmarketing is een beter gekozen woord dan sponsoring. We spreken tenslotte over een marketingmiddel om doelstellingen te verwezenlijken. Met dit marketingmiddel kunnen diverse doelen gerealiseerd worden, zoals bijvoorbeeld:

  • Verhoging naam- of propositiebekendheid
  • Bewerkstelligen attitudeverandering of bevestigen van een attitude
  • Relatiemarketing
  • Sales promotion
  • Traffic, en als gevolg daarvan het genereren van verkopen
  • Research & development

Sportmarketing is sympathieker als communicatie via traditionele media. Een sportmarketingproject is beter in staat op associatieve wijze merkwaarden te onderstrepen of uit te bouwen. Waar traditionele media forceert haakt sportmarketing aan bij de natuurlijk beleving van een doelgroep.