SsangYong nieuwe naamgever Benelux Mountainbike Cup 2017

SsangYong is de nieuwe naamgever van de Benelux Mountainbike Cup 2017 geworden. Het logo van het automerk (dat SUV’s en 4×4’s maakt) zal op de stuurborden en rugnummers van de deelnemers staan. Het stoere en dynamische karakter van de mountainbikesport past uitstekend bij SsangYong.

Wouter Sas van SsangYong Benelux: “De evenementen van de Benelux Mountainbike Cup zijn een prima platform om de bekendheid van ons merk en haar modellen verder te vergroten. Ons ruime model XLV bijvoorbeeld is in België uitgeroepen tot VAB gezinswagen van het jaar 2017, een titel die onze Tivoli in 2016 had.  Niet alleen op de evenementen zelf waar we de modellen in samenwerking met onze dealers zullen presenteren willen we dit uitdragen, maar ook in de media coverage rondom deze evenementen”.

Ook Rob Postma van de commissie Offroad van de KNWU en één van de voortrekkers van de Benelux Mountainbike Cup is verheugd SsangYong als nieuwe naamgever te kunnen begroeten: “Nadat Pearl Izumi aangegeven heeft te stoppen, zijn we blij dat Alex Schuttert van Exventure Sports & Events  SsangYong Benelux voor de Benelux Mountainbike Cup heeft weten te interesseren. Het is goed dat een merk van buiten de mountainbikesport de Benelux Cup inzet voor haar marketingactiviteiten”. Naast SsangYong is ook mountainbikemerk Ghost partner geworden van de Benelux Mountainbike Cup”