Record regen bij 14e editie 24KiKa

Vrijdag 1 en zaterdag 2 september stond Flevonice weer in het teken van de 14e editie van 24KiKa. Deze editie gaat als een bijzondere de boeken in. Het regende records.

Allereerst pakte Rick Broshuis het aantal ronden record voor solisten. Hij verpulverde het oude record van 179 ronden en zette het nieuwe record op 186 ronden!!

Op de finish om 15:00 uur bleek dat Team Staphorst het record aantal ronden voor teams eveneens heeft verbroken. het oude record stond op 286 ronden. Team Staphorst had vanaf de start de zinnen gezet op een nieuw record en dat is ruimschoots gelukt. Met maar liefst 304 ronden hebben zij de lat weer een paar treden hoger gelegd om dit te verbreken.

En dan kwam daar de ontknoping van het gehele weekend. Het moment waar alle deelnemers voor hebben gestreden. Het eindbedrag. Ook dat werd record breken bedrag! Met €101.741,75 kon het weekend niet meer stuk. Wij als Exventure zijn nog altijd trots op het organiseren en realiseren van dit prachtige evenement. Ook volgend jaar zijn wij weer van de partij en hopen op weer een mooie editie.