Mitsubishi Motors Nieuwe Naamgever Strandrace

De mountainbike strandrace in Noordwijk op 14 december aanstaande, deel uitmakend van de KNWU Lotto strandracecompetitie, heeft een nieuwe naamgever. Na drie jaren als de ‘SRAM mountainbike strandrace’ door het leven te zijn gegaan, zal de komende editie Mitsubishi Motors de naamgever zijn.

IMG_1965

Martijn Merkx van SRAM: ‘Na drie jaren naamgever van het event in Noordwijk te zijn geweest, hebben we onze prioriteiten voor dit jaar op een ander vlak liggen. We zijn blij dat organisator Exventure in Mitsubishi Motors een mooie, nieuwe naamgever heeft gevonden. We hebben prettig, goed en efficiënt samengewerkt, en wie weet haken we in de toekomst weer eens aan bij dit mooie evenement’

IMG_0992
Voor Mitsubishi Motors is de mountainbike strandrace een goed event om met haar doelgroep in contact te treden. Het evenement past prima bij de slogan ‘Drive@earth’ en de off road heritage van het merk. Denk aan de vele successsen van  de Pajero’s en Lancers in de Dakar Rally en de recente successen van de Outlander PHEV, die als winnaar van het hybrideklassement zowel de Australasian Safari als de Asia Cross Country Rally op zijn naam schreef. Mitsubishi Motors is tevens medenaamgever van het KMC-Mitsubishi-Koga mountainbiketeam, met daarin erkend strandracespecialisten Ramses Bekkenk, Bram Rood en Stefan Vreugdenhil.