Dennis Littel start NK Windsurf 2015 sterk

In 2014 werd hij voor de tiende keer op rij Nederlands Kampioen NK Windsurf Courserace. Dit weekend liet Dennis Littel zien dat hij nog steeds volle bak voor de titel gaat! Zaterdag won hij vier van de vijf races en zondag kregen zijn concurrenten bij gebrek aan wind geen kans hem van de eerste plaats af te stoten.

_MG_8318 Klein

Teade de Jong, die de winst op race 4 pakte, eindigt de eerste stop van het NK 2015 op een mooie tweede plek. Marc de Jong zit hem vlak op de hielen na vijf sterke races. Hij wordt op de hielen gezeten door Marc de Jong die bij drie races als tweede over de finish ging. In de categorie Jeugd (U20) was Maurits Franken de grote verrassing.

_MG_8721    _MG_8706

De Hoekipadijk te Lelystad vormde dit weekend het decor van de succesvolle eerste stop van het NK Windsurf. Ook vandaag was er weer veel beloop en gezelligheid. In de stralende zon liet de jeugd zien wat er zo leuk is aan een Longboard. Longboardmerk Sick sloot de dag af met een spannende racewedstrijd.

_MG_8546 _MG_8502 klein

Een zeer geslaagde eerste stop! We kijken uit naar de volgende, op  20 en 21 juni te Grevelingedam. Dan zullen Teade en Marc allicht proberen Dennis van zijn troon te stoten