Inschrijven is nog steeds mogelijk op de Brouwersdam zelf!

Still want to join de DAM-X Slalom race? You can still register at the eventside at the Brouwersdam today from 17:30 till 19:00 and on saturday morning from 09:00!

 

Algemene voorwaarden DAM-X Slalom

LOCATIE EN DATUM
De DAM-X Slalom zal plaatsvinden aan de Brouwersdam ter hoogte van Zeil & Surfcentrum Brouwerdam te Ouddorp. Er wordt gevaren op vrijdag 12 oktober gratis training tussen 15:00 en 17:00, zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 DAM-X Slalom races.

REGELS
De DAM-X Slalom is een recreatieve wedstrijd voor alle leeftijden en niveau’s. Er wordt verwacht van de deelnemers eerlijk en veilig met elkaar te racen. Er is geen jury aanwezig. Dit houdt in dat protesteren niet mogelijk is. De organisatie kan wel een waarschuwing uitdelen aan deelnemers of deelnemers van deelname uitsluiten aan hen die in haar optiek gevaarlijk of oneerlijk deelnemen aan de wedstrijd, en daarmee de aard van het evenement geen recht doen.

KLASSEN
Tijdens de DAM-X Slalom zal er in de volgende leeftijdsklassen gevaren worden:

  • Girls t/m 14
  • Chicks 15 t/m 18
  • Ladies 19 jaar en ouder
  • Boys t/m 14
  • Guys 15 t/m 18
  • Men 19 t/m 34
  • Masters 35 plus
  • Pro fleet men. Top 30 een Nationaal Kampioenschap.
  • Pro fleet ladies. Deelname aan een Nationaal Kampioenschap.

KOSTEN
Inschrijving is inclusief goodiebag:

Een DAM-X event T-Shirt. Friday night-event, BBQ buffet, Entree Saturday night Party -/of waterjumpticket, een lot voor de Tombola en diverse goodies van verschillende merken.

*Voor de Early Birds bedraagt de inschrijving €37,50 p.p. of €42,50 inclusief een donatie van €5 aan het Fonds Gehandicapten sport / vanaf 17 september €42,50 p.p. of 47,50 inclusief donatie van €5 aan het Fonds Gehandicapten sport. Vanaf 11 oktober alleen nog op locatie aanmelden, VOL=VOL.

Fonds Gehandicapten Sport

Wist jij dat er 1,7 miljoen mensen in Nederland een handicap hebben? De droom van Fonds Gehandicaptensport is dat iedereen met een handicap dicht bij huis kan sporten. Daarom is Fonds Gehandicaptensport het goede doel van DAM-X. Jij voelt je toch ook de koning als je op het board staat? Voor mensen met een handicap is dat helaas niet vanzelfsprekend. Sta daarom tijdens DAM-X als één team achter de sporters met een handicap en kom kennismaken met de gehandicaptensport. Bij inschrijving voor DAM-X slalom steun je de gehandicaptensport met € 5,-. Ook organiseren wij tijdens DAM-X diverse activiteiten met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de sporters met een handicap. Met de opbrengst ondersteunen wij de lokale sportverenigingen

RACEFORMAT
Het wedstrijd format zal een downwind slalom race zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zal er per leeftijdscategorie een aparte start zijn. Het staat de organisatie vrij om eventueel een leeftijdscategorie tezamen met een andere te laten starten. Daarnaast kan bij weinig wind in Pro-Fleet, en eventueel in andere leeftijdgroepen, Foilracing gestart worden.

De organisatie van de DAM-X Slalom is te allen tijde gerechtigd een race te annuleren tijdens dan wel na de race mocht dit om wat voor reden dan ook noodzakelijk zijn om het racen zo eerlijk en veilig mogelijk te houden.

MATERIAAL
Het materiaal dat tijdens de DAM-X Slalom gebruikt mag worden is geheel naar eigen keuze. Enige restricties in  materiaal zijn: Zeilen tot 10m2 en boards tot 95cm breed. FOIL is niet toegestaan! (behalve in foilraces bij de Pro-Fleet)

WETTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID
Deelname aan de DAM-X Slalom is geheel op eigen risico. Deelnemers dienen verzekerd te zijn voor wettelijke aansprakelijkheid. De organisatie van de DAM-X Slalom noch enige ander bij de organisatie van de wedstrijden betrokken partij,  aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook, dood en/of persoonlijk letsel daarbij inbegrepen, welke direct of indirect kan ontstaan vóór, tijdens of na de wedstrijden.

VERDERE INFORMATIE
Voor meer informatie kun je altijd kijken op www.dam-x.com