Cycling Zandvoort 2016

op 18 & 19 juni is Cycling Zandvoort 2016 verreden. Een sportief weekeinde met zeer afwisselende weersomstandigheden! Dit jaar stond Cycling Zandvoort in het teken van Fight Cancer. Diverse teams hebben veel geld opgehaald voor Fight Caner. Ambassadeur van Fight Cancer Mark Labrand fietste met een eigen team mee. En Dennis van der Geest gaf het startschot voor het evenement.

mark labrand

We hadden de meeste teams aan de start staan van alle edities! Ruim 130 teams en solisten gingen de uitdaging aan. Je kunt meedoen aan het evenement als solist, duo, team van vier of team van acht personen. Dus voor ieder wat wils. De wedstrijd binnen de sport klasse (team van vier personen) werd pas beslist op de finishlijn na 24 uur!!
19jun16-0354

Naast de 24 uursrace organiseerde Cycling Zandvoort dit jaar ook een zes uursrace. Deze is goed opgepakt en gaat zeker volgend jaar terug komen. Tijdens Cycling Zandvoort werd er ook een wedstrijd georganiseerd van het vaste verzet bokaal en op zondag konden er electrische fietsen getest worden op de testbeurs van Electrischefietsen.com

CY7H0646