Feestelijke opening ALLsportsradio

Exventure Was aanwezig bij de lancering van het nieuwe radio station ‘ALLsportsradio’.

Een groep bekende Nederlandse sporters heeft donderdag op het Media Park in Hilversum het nieuwe internetradiostation ALLsportsradio geopend. ALLsportsradio is het eerste Nederlandse internetradiostation dat zich richt op alle facetten van sport en een sportief leven. Het station is een initiatief van het Hilversumse mediabedrijf YPCA, dat onder meer eigenaar is van het succesvolle internetradiostation Traffic Radio.

ALLsportsradio werd feestelijk geopend door een brede vertegenwoordiging van de Nederlandse sportwereld. Dakar-coureur Tim Coronel, rolstoelbasketballer Marc de Hond, zeezeiler Henk de Velde, tophockeyer Remco van Wijk, voetbaltrainer Aad de Mos, badminton talent Samantha Barning en basketbal international Peter van Paassen verzorgden gezamenlijk de officiële aftrap.

Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten ook aandacht aan de minder bekende sporten. De presentaties van de dagelijkse live programma’s zijn in handen van Traffic Radio presentatoren Ron Lemmens, Werner Steenbergen en Rick Winkelman. Daarnaast zullen ook nieuwe presentatoren hun opwachting maken. De nieuwe sportzender gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week uitzenden en brengt een mix van non-stop hits, sportupdates, reportages, op werkdagen een live programma en speciale themaprogramma’s.

“De introductie van deze nieuwe sportzender is een mooie stap in de verdere ontwikkeling van ons mediabedrijf YPCA en een logisch vervolg op onze succesvolle verkeerszender Traffic Radio”, aldus directeur Lars Schotanus van YPCA. De afgelopen weken werkte Traffic Radio nauw samen met de GP-redactie van RTL 7 om verslag te doen van de Dakar Rally. “Stuk voor stuk reportages en programma’s die straks op onze sportzender te horen zijn en volgens onze luisteraars veel ‘logischer’ zijn op een sportzender dan op onze verkeerszender”.

Bron: All Sports Radio/YPCA/Broadcast Magazine