Inschrijven DAM-X

Posted by on | Reacties uitgeschakeld voor Inschrijven DAM-X

Inschrijven Dam-X Funrace 2017

Inschrijving voor de Funrace windsurf slalom wedstrijd tijdens het Dam-X event 2017 is hier onder mogelijk.

Early Birds: de kosten voor de DAM-X Funrace zijn bij inschrijving voor 24 september €35,-. Vanaf 24 september zijn de kosten €40,- Inschrijving is inclusief: goodiebag mét DAM-X event T-Shirt, Friday night-event, BBQ buffet, Entree Saturdaynight Party -/of waterjumpticket en een lot voor de Tombola.

Naast dit alles zal er ook een Funrace training aangeboden worden op vrijdag!  Vrijdag 13 oktober, van 15:00- 17:00, kun je (gratis) deelnemen aan de DAM-X Funrace training! Wil je hieraan meedoen stuur dan een mailtje naar: info@dam-x.com.

Deelname Pro-Fleet voor ingeschreven EFTP riders is: €10,- excl. goodiebag.

Inschrijven tijdens DAM-X bij het Zeil en Surf centrum Brouwersdam:
– Vrijdag   13 oktober: 18:30 tot 20:00
– Zaterdag 14 oktober: 9:00 tot 10:00

Benieuwd wie zich al hebben ingeschreven? Klik dan hier voor de deelnemerslijst.

De online inschrijving is gesloten!

 

Algemene voorwaarden DAM-X Funrace

 1. LOCATIE EN DATUM
  De DAM-X Funrace zal plaatsvinden aan de Brouwersdam ter hoogte van Zeil & Surfcentrum Brouwerdam te Ouddorp. Er wordt gevaren op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017
 2. REGELS
  Zoals de naam Funrace al aangeeft betreft het een recreatieve wedstrijd. Er wordt verwacht van de deelnemers eerlijk en veilig met elkaar te racen. Er is geen jury aanwezig. Dit houdt in dat protesteren niet mogelijk is. De organisatie kan wel een waarschuwing uitdelen aan deelnemers of deelnemers van deelname uitsluiten aan hen die in haar optiek gevaarlijk of oneerlijk deelnemen aan de wedstrijd, en daarmee de aard van het evenement geen recht doen.
 3. KLASSEN
  Tijdens de DAM-X Funrace zal er in de volgende leeftijdsklassen gevaren worden:
 • Girls t/m 14
 • Chicks 15 t/m 18
 • Ladies 19 jaar en ouder
 • Boys t/m 14
 • Guys 15 t/m 18
 • Men 19 t/m 34
 • Masters 35 plus
 • Pro fleet
 1. KOSTEN
  Inschrijving is inclusief: goodiebag mét DAM-X event T-Shirt. Friday night-event, BBQ buffet, Entree Saturday night Party -/of waterjumpticket en een lot voor de Tombola.*Voor de Early Birds bedraagt de inschrijving €35,- p.p. / vanaf 15 september €40,- p.p.
 1. RACEFORMAT
  Het wedstrijd format zal een downwind slalom race zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zal er per leeftijdscategorie een aparte start zijn. Het staat de organisatie vrij om eventueel een leeftijdscategorie tezamen met een andere te laten starten.

De organisatie van de DAM-X Funrace is te allen tijde gerechtigd een race te annuleren tijdens dan wel na de race mocht dit om wat voor reden dan ook noodzakelijk zijn om het racen zo eerlijk en veilig mogelijk te houden.

6. MATERIAAL
Het materiaal dat tijdens de DAM-X Funrace gebruikt mag worden is geheel naar eigen keuze. Er zullen geen restricties zijn voor bepaalde maximale of minimale maten van zeilen dan wel planken die gebruikt mogen worden tijdens de race.

 1. WETTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID
  Deelname aan de DAM-X Funrace is geheel op eigen risico. Deelnemers dienen verzekerd te zijn voor wettelijke aansprakelijkheid. De organisatie van de DAM-X Funrace noch enige ander bij de organisatie van de wedstrijden betrokken partij, aanvaardt enige aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook, dood en/of persoonlijk letsel daarbij inbegrepen, welke direct of indirect kan ontstaan vóór, tijdens of na de wedstrijden.
 2. VERDERE INFORMATIE
  Voor meer informatie kun je altijd kijken op www.dam-x.com

Mochten er vragen zijn over de inschrijving dan kan je deze e-mailen naar tomas@exventure.nl